torsdag 16 februari 2012

Mellan två världar

Nu har jag läst ut boken Mellan två världar - ett mediums guidebok till andra sidan, av Sylvia Browne.

Den var riktigt bra och jag rekommenderar den till alla som är nyfikna och till alla som själva är clairvojanta och "pratar" med andar. Skriven med både humor och lite allvar så det finns en röd tråd genom hela boken. Jag gillade den i alla fall :-)

Kram på er! Ha en fortsatt trevlig kväll

3 kommentarer:

  1. Låter som något som kan intressera mig. :)
    Ha en bra dag!
    Nu ska jag sätta mig och skriva jobbansökningar.
    Wish me luck! (Själv har jag bestämt att det ska gå så bra, så bra så, trots att jag inte har den utbildning som efterfrågas. :D)
    Ett litet tips, om du vill ha fler kommentarer här i bloggen: Gå in i inställningarna, och markera att du godkänner kommentarer från även de som inte själva har något av kontona som finns som alternativ för kommentarer.
    När man har en engen blogg, vill man inte gärna kommentera som annonym, och alla har inte något av kontona. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lycka till med jobbansökningarna! Jag söker själv jobb så jag vet hur det känns:-) jag ska nog ändra mina inställningar... bra tips! Jag bloggade mycket förr men slutade.. men nu så börjar jag om igen, kul att du skriver här. Ha det fint!

      Radera
  2. ...och ifall du inte har problem med många spamkommentarer från robotar på nätet, så avaktivera Captcha. - Det kan göra att många tycker det är för jobbigt att skriva en kommentar.
    (Men du bestämmer själv förstås. - Det var bara ett litet tips, för att få bättre respons på det du skriver. :)

    SvaraRadera